Finnország egén 2022 okt. 22.-én

Kedves Olvasók !

Ezt az oldalt 2009 óta írom és a program lehetővé teszi, hogy lássam hol és mennyien nézték meg leveleimet. A témákat igyekszem változatosan tartani arra törekedve, hogy Finnországot lehetőleg objektíven, sokoldalúan és a valóságnak megfelelően hozzam Önök elé.

A leveleimben képek is vannak, ezek nagy része saját felvétel. De sok olyan kép is van, ami megfog az interneten és ezeket is beillesztem mondanivalóm jobb illusztrálására törekedve. A képek egy része természeti jelenségekkel ismerteti meg Önöket.

Október 22.-én, Magyarország nemzeti ünnepnapjának előestéjén a Lappföldön északi fény volt látható, ami rendkívül intenzív volt.Az általános zöldes-sárgás színek mellett ezen az estén erős, piros hullámzó fény is színezte az eget.

Északi fény : 2022 okt 22.

Ezt a képet olyan gyönyörűnek és egyben meghatónak is tartottam, hogy feltettem a facebookra a Finnországi levelek és a saját nevemen levő oldalra is.

Kedves Olvasók !

Ma reggel-okt.24.-én megnéztem a statisztikát. A képet 6708 alkalommal nézték meg ! Többen kommentálták is ezt a képet, amit nézve azt hiszem, hogy mi magyarok mindnyájan ugyanazt gondoltuk, Magyarország zászlója lobog az égen.

Mindnyájukat szeretettel üdvözölve,

Judit Mäkinen

A kép forrása: : https://www.facebook.com/hashtag/northernlights

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.