Mindenféle buszra váró utas : páva

 

Kedves Olvasók !

A mellékelt kép Helsinki Mustikkamaa nevü szigetének  egyik buszmegállójában készült.

 

c8087716302b4e5c824ef3fea2673231

Mint kiderült a buszra váró ritkaszép utas otthona  a szomszédos Korkeasaari nevü szigeten van, az ugyanis Helsinki állatkertjének szigete.

A páva 14 éves , büszke kakas.  Egyenlöre nem próbálják eröszakkal megfogni, hanem arra várnak, hogy maga találjon haza, repülni jól tud ! A képet az Iltasanomat nevü újság egy olvasója fotózta.

 

Judit Mäkinen

Forrás: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005200575.html

 

3 thoughts on “Mindenféle buszra váró utas : páva

 1. Ez aranyos. Mi meg kertvárosi sétánk alkalmával egy vadlúd párral találkoztunk az utcán. Nem zavartatták magukat, békésen tollászkodtak. Nekünk kellett kikerülni őket. (Sajnos az erős nap miatt nem semmit nem láttam a telefonomon így nem tudok fotót küldeni.)

  2017. május 7. 17:50 Finnországi Levelek írta, :

  > finnorszagilevelek posted: ” Kedves Olvasók ! A mellékelt kép Helsinki > Mustikkamaa nevü szigetének egyik buszmegállójában készült. Mint > kiderült a buszra váró ritkaszép utas otthona a szomszédos Korkeasaari > nevü szigeten van, az ugyanis Helsinki állatkertjének s” >

  Kedvelés

 2. Ojjé 🙂 Ez a páva úgy döntött, hogy sétál egy nagyot a környéken. Meg hát neki aztán ne mondja meg senki, hogy hová mehet. Remélem hamarosan haza indul.
  Vidám vasárnapot kívánok!

  Kedvelés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.